Polityka prywatności

Ochrona oraz wykorzystanie informacji

PHU Safety Agnieszka Kleban Kilian gwarantuje bezpieczeństwo danych osobowych dla użytkowników odwiedzających stronę www.safety-medical.pl  Zamieszczone poniżej informacje gwarantują zachowanie poufności danych osobowych oraz ich właściwe wykorzystanie.

1. PHU Safety Agnieszka Kleban Kilian jest wyłącznym właścicielem informacji zgromadzonych w serwisie.

2. Safety-medical.pl  gromadzi dane użytkowników przekazywane w trakcie rejestracji na stronie serwisu przestrzegając prawa do ochrony prywatności, a także gwarantuje wszystkim osobom korzystającym z serwisu, że udostępnione dane będą właściwie chronione przed osobami trzecimi.

3. Dane wymagane podczas składania zamówienia w serwisie to: imię, nazwisko, adres dostawy / zamieszkania, adres e-mail, telefon.

4. Podczas wizyty użytkownika na stronie firmy PHU Safety Agnieszka Kleban Kilian  automatycznie zbierane są dane dotyczące wizyty, w tym adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego.

5. Zebrane informacje safety-medical.pl  będzie wykorzystywać wyłącznie w celu realizacji świadczonych usług. PHU Safety Agnieszka Kleban Kilian  zastrzega sobie prawo do wykorzystywania zebranych informacji w celach marketingowych.

6. W przypadku naruszenia Regulaminu korzystania ze sklepu safety-medical.pl  lub też naruszenia przepisów prawa, Safety-medical.pl  może udostępnić dane użytkownika organom ścigania oraz organom wymiaru sprawiedliwości na ich żądanie.

7. Dane użytkownika mogą zostać udostępnione upoważnionym pracownikom Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych w przypadkach określonych w przepisach ustawy o ochronie danych osobowych.

8. Użytkownik ma prawo w każdej chwili usunąć swoje dane z bazy danych oraz z systemu informacyjnego newslettera.

Zmiany w polityce ochrony prywatności 

Safety- Medical.pl  zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym oświadczeniu. W związku z tym prosimy użytkowników o okresowe sprawdzanie treści oświadczenia w celu zapoznania się z ewentualnymi zmianami.

Podmiot zbierający dane 

Safety-medical.pl  prowadzący działalność gospodarczą pod firmą PHU Safety Agnieszka Kleban Kilian , ul. Armii Krajowej 23,  58-200 Dzierżoniów, Polska

Klauzula zgody

Wypełniając  formularz kontaktowy i wysyłając go do nas, jednocześnie wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje pytanie.

Jednocześnie informujemy, że:

  • Administratorem podanych danych osobowych stanie się firma „PHU Safety Agnieszka Kleban Kilian, 58-200 Dzierżoniów ul. Armii Krajowej 23.
  • W dowolnym momencie możesz cofnąć udzieloną zgodę na przetwarzanie danych osobowych – wystarczy, że nas o tym poinformujesz.
  • Twoje dane osobowe będą przetwarzane tylko do momentu zrealizowania celu –udzielenia odpowiedzi na Twoje pytanie.
  • Dbamy o Twoje dane osobowe i nie przekazujemy ich innym podmiotom.
  • Jeśli ktoś naruszy bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, możesz skorzystać z prawa do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych.